Animasjoner, logo

Flash benyttes typisk til reklamebannere på en nettside, ofte øverst på en nettside, men blir også brukt for å skape litt bevegelse på et nettsted, eksempelvis helt enkelt som øverst på dette nettstedet. En annonse til bruk på nettsider kan leveres i alle størrelser, og kan være et meget effektivt virkemiddel når kunden klikker seg direkte inn til ditt nettsted via en link på annonsen.

Man kan også integrere videoer og 3D-modeller sammen i en animasjon. Flash video er en standard som fortsatt er godt støttet innen video på web. Videoen under er en stor fil som kan ta noe tid å laste ned (86,3 MB), men webserveren kan også settes opp til å streame videoen direkte som f.eks videoene på YouTube (denne webserveren er ikke satt opp med støtte for streaming).

Flash bildegalleri er en flott måte å presentere bildene sine på, gjerne med glidende overganger og animasjoner på bildene, eventuelt tekst til hvert bilde, og navigasjon som er enkel og brukervennlig.

Animasjoner kan komme i mange former, som f.eks litt enkel og underholdende tegneserielignende animasjon for å fange oppmerksomheten, og plasseres gjerne rett på hovedfeltet til en nettside.

Nye løsninger blir utviklet med HTML5/CSS3 istedenfor Flash grunnet Flash-støtte til nettbrett og mobil fases ut.

 

Design av logo og bruk av flash er forholdsvis nye produkter fra Neoweb. Har du en idé eller et utkast til en logo du ønsker, kan Neoweb designe en for din bedrift eller organisasjon. Står man helt uten idé, kan Neoweb komme med noen utkast som forslag. Type oppdrag avgjør prisen, og avtales på forhand. 

  • Årvoll IL